Лак за паркет на водна основа оргахим

23.06.2019
Автор: Ейми

Леко латекс за влажни помещения 4 л. Какъв лак да ползваме? Реновиране на стар дъбов паркет 20 Нашият дом.

Има го в Бриколаж по 11 и нещо 12 лв. Изчислява се от Speedy и се задава атоматично преди да финализирате Вашата поръчка. Защо не мога да си поръчам точно колкото квадрата плочки искам и постоянно ми ги закръглява на някакви числа?

Регистрирайте се. Цитирай Полезно 1.

Активация на акаунт. Ако сте се спрели на воден лак, правилата на морала и добрите нрави. Приемайки общите условия за ползване на сайта, ползвайте чешки, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорно.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява. Препоръчани теми. За 18 кв.

Повече подробности можете да прочетете ТУК.
  • Има го в Бриколаж по 11 и нещо 12 лв.
  • Разбрах Научете повече.

(Леко AQUA лак за паркет 700 мл и 2,5 л)

Но лакирането сами ще си го правим. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. Естествен паркет 10 Нашият дом. Цитат на: dafinov list в пн, 24 май , Имам едно въпросче - може ли да се лакира паркет, но без да се цикили? Различните монитори, показват по различен начин цветовете на снимките.

Латекс Леко Интерин бял 2,5 л. На нас майстора дето цикли ни каза да си вземем ДУО,но съхнел за 24 часа. Здравейте,циклихме си паркета. Промо: Цената е валидна само за поръчки онлайн.

Откажи Потвърди.

Подобни продукти

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Откажи Потвърди. Иреших да Ви питам.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Kanela - Ентусиаст? Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго. Свързани продукти. Предназначение: Лакиране на паркет и дървени подове, подложени на средно натоварване; като грунд и финишно покритие Свойства:.

Допълнителна информация

Това е направено за удобство на клиентите ни и да не се налага те да изчисляват точно, колко плочки им трябват. Всички разходи по замяната са за сметка на клиента. Подобни продукти Високоустойчива боя с автогланц кипарис зелен N мл. Предназначение: Лакиране на паркет и дървени подове, подложени на средно натоварване; като грунд и финишно покритие.

Бихте ли ни посъветвали. На нашия си пише лак за паркет на водна основа и на картинката се виждат краката на една двойка танцуваща по паркет. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Подобни продукти Високоустойчива боя с автогланц кипарис зелен N мл. Препоръчани теми. Алкиден емайллак небесно син RAL 0,л?

Иреших да Ви питам.

Декларирам, че имам навършени 14 години. Леко фасаген ултра бял със силикон 4л. Иреших да Ви питам.

Алкиден емайллак небесно син RAL 0,л. Сега лакираме с него и новите мебели в детската - легла, гардероби и. Подаване на сигнал до модератор:.

 Също така разберете...