Периметър на равнобедрен триъгълник

07.03.2020
Автор: Котка

Килограм, сантиметър, час, стотинка, лев. Submit Search. Видео урок: Обиколка на равностранен триъгълник.

Под периметър ще разбираме общата дължина на нейните граници. Търсим периметър на квадрат EFGH. Видео урок. Show related SlideShares at end. Заедно ще упражним всичко това с много интересни примери и задачи по математика за 2.

Successfully reported this slideshow.

Събиране и изваждане на числата до Събиране и изваждане с числата до Учи с уроците на разбираем и интересен език. Съдружително свойство на събирането. Умножение и деление с числата 1, 2 и 3. Всичките му периметър на равнобедрен триъгълник са равни.

Калкулатор

Изваждане на едноцифрено число от двуцифрено без преминаване от вида 24 - 3. Обобщение и тест. Cancel Save. Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Друго сходно понятие за периметър е обиколка - често срещано във връзка с окръжност. Най-често срещаното означение за периметър е главна латинска буква P.

Неизвестно събираемо. Грешка при запис. Това става като разделим обиколката на триъгълника на 3. Умножение и деление със 7, 8 и 9. Like this presentation!

E-mail или потребителско име

Моля въведете текст преди да изпратите! Не, не искам Да, искам Затвори. Умножение с числото 7.

Видовете триъгълници според страните са: 9. За да намерите обиколката, съберете страните му. Търсим P периметър на този триъгълник! Умножение с числото 0. You just clipped your first slide. Представяне на числата от 21 до като сбор на десетици и единици!

Равнобедрен триъгълник - периметър по дължина на основа и височина

Имаме равнобедрен трапец, за който са въведени b — бедро и p — средна основа на този трапец. Той има две по две равни страни. Tsvete Lina. Заедно ще упражним всичко това с много интересни примери и задачи по математика за 2.

  • Намиране на неизвестно събираемо.
  • Изваждане на двуцифрено число от двуцифрено с преминаване от вида 40 -
  • Има основа и две бедра.
  • Сподели във Фейсбук и спечели XP!

Намиране на обиколка на равнобедрен триъгълник Какво трябва да знаете за периметър на равнобедрен триъгълник триъгълник. Изваждане на едноцифрено число от двуцифрено без преминаване от вида 24 - 3. Обобщение и тест? Видове триъгълници според страните. Бедрата са с еднаква дължина. Сравняване на числата до Имаме въведени данни за брой страни и дължина на страна в правилен многъгълник. Редица на числата от 21 до Всички права запазени.

Потвърждаваш ли, че искаш да докладваш този коментар? We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads.

Търсим периметър на квадрат EFGH. Деление с числото 4.

Събиране и изваждане на двуцифрено число с едноцифрено число? Разместително свойство на събирането. Периметър - по въведени ъгъл, периметър на равнобедрен триъгълник, диагонал периметър на правоъгълен триъгълник - хипотенуза и радиус периметър на правоъгълник - лице и съотношение на страни лице и периметър на правоъгълник периметър на успоредник - диагонал и остър ъгъл периметър на равнобедрен трапец - бедро и средна основа периметър на правоъгълен трапец по въведени основи и лице периметър на правоъгълен трапец по въведени основи и остър ъгъл периметър на вписан квадрат в сектор от окръжност периметър на правилен многъгълник периметър на равнобедрен триъгълник въведена страна периметър на правилен многъгълник по въведена апотема многоъгълник - периметър Нека имаме произволна непрекъсната и затворена равнинна крива.

 Също така разберете...